Pozovite nas: +382 69 444 334 +382 67 24 88 99 viberwhatsapp

1. Datumi

21.04.2024

2. Preuzimanje/Ostavljanje

-

3. Odabir vozila

Mercedes V class

4. Cijena i dodaci

Dodatni sadržaj i oprema

5. Detalji o putnicima

Transfer jedan pravac

0
70.00€
0€
70.00€

Dobijate besplatno

Vozimo vas do tačne lokacije vašeg smještaja. Ukoliko niste sigurni koji je tačan ulaz u apartmansku zgradu, naš vozač će vam pomoći, ako treba i pozvati vlasnika smještaja kako biste lako došli u vaš apartman/sobu.
Auto nikad ne dijlite sa drugim osobama.
U slučaju otkazivanja rezervacije 72 sata (ili više) prije predviđenog preuzimanja vozila, ostvarujete pun povrat novca. Moguće je otkazati rezervaciju i u periodu manjem od 72 sata do preuzimanja vozila, ali u tom slučaju nije moguće dobiti povrat avansa.
Rezervacija se uvijek može izmjeniti bez dodatnih troškova procesiranja. Napominjemo da prilikom izmjene cijena može biti promjenjena iz razloga što zavisi od mnogo faktora, kao što su sezonski efekat, dužina najma, vrijeme i mjesto dostave vozila...
Ne naplaćujemo dodatne iznose za noćene vožnje. Naše cijene su uvijek fiksne i onakve kakve su navedene u vašem vaučeru koji dobijate prilikom rezervacije.
Porez na dodatu vrijednost i sve gradske i državne dažbine su uključeni u cijenu.
U slučaju nezgode, osiguravajuća kompanija snosi sve eventualne troškove zdravstvenog zbrinjavanja i liječenja svih putnika u vozilu.
Sačekaćemo vas na aerodromu besplatno do 60 minuta, u slučaju da se zadržite na carini ili preuzimanju prtljagu. Ako rezervišete vožnju od vašeg smeštaja, u cijenu je uključeno 15 minuta čekanja.
Putujte i surfujte bez straha od izuzetno visokih roming troskova. Naši ruteri su 2-3 puta manji od standardnih pametnih telefona tako da ih možete nositi i u džepu i uzivati konekciju ma gdje se nalazili. Nakon 4-5 sati korišćenja potrebno ga je dopuniti 20-30 minuta. Auto punjač za ruter je uljučen.
Ako vam je potrebno da napunite bateriju na telefonu, slobodno zamolite vozača da poveže vaš telefon sa punjačem.
Mapu turističkih lokacija ili mapu države pružamo besplatno.
Nastojimo da za svaku vožnju obezbijedimo flaširanu, hladnu vodu.