Pozovite nas: +382 69 444 334 +382 67 24 88 99 viberwhatsapp

Aplikacija za poziv taksija u Budvi

Kako najjednostavnije doći do taksija u Budvi?

 

Mobilnom aplikacijom za poziv taksija omogućili smo vam da besplatno i jednostavno pozovete taxi do vaše lokacije. Štaviše, ukoliko ne znate tačnu adresu na kojoj se nalazite, što je često usljed malo oblježenih ulica u Budvi, aplikacija će prepoznati gdje se nalazite na mapi. Sve što vi treba da uradite je da kliknete na dugme za poziv taksija i vozilo će doći do vas.

 

1 Preuzimanje taxi aplikacije

 

Besplatno preuzmite aplikaciju “Terrae-taxi Budva” za Android ili iOS

 

DOWNLOAD ON GOOGLE STORE

DOWNLOAD ON APPLE STORE

 

2 Pokretanje aplikacije

 

Prilikom otvaranja aplikacije, potvrdite pristup vašoj lokaciji (kako bismo znali na koju adresu da vam pošaljemo vozilo)

 

3 Poziv taksija putem aplikacije

 

Nakon što ste otvorili aplikaciju, ona će prepoznati vašu lokaciju. Jednim klikom na  “Pozovi Taxi”, mi ćemo potvrditi rezervaciju i poslati vozilo na vašu adresu.

Dodatno, prije poziva taksija aplikacijom, ukoliko imate bilo kakvu napomenu za nas, otvoriće vam se ovakav (screenshot) prozor gdje možete ukucati napomenu. Primjera radi, možda želite da navedete vaše ime, ukoliko se nalazite na prometnoj lokaciji, te kako neko drugi ne bi sjeo u vaše vozilo ili da preciznije naglasite sa koje strane zgrade, restorana želite da vozač dođe.
 Prednosti poziva taksija putem aplikacije

 

Vođeni visokim standardom, prvi smo u Budvi uveli mobilnu aplikaciju za poziv taksija i tako omogućili besplatan i najjednostavniji način za dobijanje taksija. To je ono što se očekuje od moderne aplikacije, kakva je naša. Međutim, ono što je naš cilj, je da ova aplikacija riješi dva realna i česta problema sa kojim se susreću posjetioci Budve.

 

Plaćanje nerazumne cijene za taksi

 

Zašto nam se kao putnicima dešava da platimo nerealno visoku cijenu za taxi? Kada dolazimo u nepozant grad, ne znamo razliku između povoljnih i pouzdanih taxi prevoznika od onih drugih. U Budvi je preko 500 taksi vozila, na malom prostoru, pa se ponekad teško snaći. Ko nije informisan, najbolje što može da uradi je da odokativno procijeni vozilo i vozača nadajući se fer cijeni i prijatnoj vožnji.  

Naša aplikacija ima za cilj da vam omogući zaobilaženje nepouzdanih taksista sa visokim cijenama i direktno vas poveže sa taxi kompanijom koja se ovim poslom bavi već 11 godina. Naše zvanične cijene su jasno definisane i na veb sajtu, kao i sva vozila koja koristimo. Tako da već sada možete znati sa kime se vozite i pod kojom cijenom.

 

Kako pozvati taksi ukoliko ne znate preciznu adresu?

 

Drugi problem sa pozivanjem taksija u Budvi je vaša adresa. Nažalost, Budva ima mnogo ulica koje nisu označene brojem, a neke nisu čak ni imenovane. Pored toga, u žiži ljetnje sezone Budva ima i do 100.000 posjetioca. U takvoj gužvi nerijetko polazimo za prvim taksijem koji ugledamo. Međutim, tada dolazimo do prvog, gorenavedenog, problema. Vožnja sa neregistrovanim prevoznikom po nerazumnoj cijeni.

Da bismo riješili i ovaj problem, osnova naše taxi aplikacije je GPS lokacija. Aplikacije prepoznaje vašu lokaciju, vi ne morate ni znati gdje se nalazite. Mi šaljemo taxi vozilo vama. Dakle, ne morate brinuti ni o tome kako ćete doći do taksija niti o tome da li će cijena biti previsoka.

 


 

Vjerujemo da ćete se sada lako snaći sa pozivom taksija bilo gdje u Budvi ili šire. Ukoliko imate dodatnih pitanja za nas, mi odgovaramo brzo. Kontaktirajte nas putem kontakt forme, email-a ili telefona.

 

 

Vozimo se u Budvi!

 

Mobile Aplication