Pozovite nas: +382 69 444 334 +382 67 24 88 99 viberwhatsapp

O Terrae-car kompaniji

Mi smo kao naša vozila. Ne želimo da stojimo u mestu, mi volimo da pomjeramo granice.

Od trenutka kad smo počeli sa radom, do danas, stoji 13 godina vrijednog rada. Ne samo jedne osobe ili nekoliko saradnika, već čitavog Tarrae tima koji pored zaposlenih čini sve članove porodice. Svi oni “dodaju gas” rastu i razvoju našeg porodičnog biznisa.

Pri tom, sve je počelo sa 4 auta za taksiranje, a potreba da se konstantno unaprijeđuje, dovela je do današnjeg voznog parka od 55 auta. Mnogima je bilo čudno kada smo uveli hibridna vozila, a danas smo prepoznati po tim vozilima koja štite prirodu naše zajednice.

Kad niko to nije očekivao, naša vozila su imala besplatan WiFi signal, koji naročito obraduje naše putnike koji tek napušte aerodrom i uđu u taksi. Možda je djelovalo nepotrebno kada smo uveli atraktivna kabriolet vozila, ali obilazak crnogorske obale u njima je iskustvo koje stavlja osmjeh na lice našim klijentima.

Možete primjetiti da smo mi, na neki način, kao naša vozila. Ne volimo da stojimo u mjestu, volimo da se krećemo, pomjeramo granice i stvaramo nove doživljaje. Taj unutrašnji, ljudski pokretač, je motor koji vuče naš porodični biznis naprijed!

Šta nas čini srećnim?

Poznata lica. Drugim riječima, kada na ulaznim vratima vidimo poznato lice, klijenta koji je već koristio naše usluge, i došao opet. To nam uvijek bude pokazatelj da smo uradili dobar posao. Neko ko je, na primjer, danima vozio naš auto, sada dolazi opet. Iz prve ruke vidimo da smo ostavili pozitivan utisak, napravili ugođaj, učinili nekog zadovoljnim. To je momenta koji nas istinski raduje.

Naš cilj za 2018. godinu

U 2018. godini prije svega želimo da zadržimo tradicionalan rast. Time bismo bili u prilici da blago povećamo vozni park i dodatno ga diversifikujemo za sljedeću godinu. Takođe, u 2018-a godina će obilježiti i početak rada naše mobilne aplikacije, za koju vjerujemo da će je posjetioci Budve i okolnih mjesta prepoznati kao praktičnu alatku za dobijanje vozila.