Pozovite nas: +382 69 444 334 +382 67 24 88 99 viberwhatsapp

Rent a car u Crnoj Gori

Mi smo rent a car kompanija iz Crne Gore sa 13 godina iskustva u ovoj industriji. Naš uspjeh potiče od jedne jednostavne činjenice “Mi smo ljubitelji auta”. Druga generacija porodičnog biznisa usmjerava ovu strast u profesionalizam koji karakteriše našu rent a car agenciju pod imenom “Terrae-Car”.

 

9 razloga zbog kojih smo jedna od najboljih rent a car agencija u Crnoj Gori:

 

 

Procedura za iznajmljivanje vozila kod nas

Kod nas vozilo možete odabrati i rezervisati na dva načina:

 

Nako što ste izabrali vaše vozilo, formalizujemo naš dogovor, a za to su vam potrebna samo 3 dokumenta:

 

Visina depozit je nešto po čemu smo apsolutni lider na tržištu Crne Gore. Za razliku od drugih rent a car kompanija koje uzimaju ogromne iznose depozita sa debitnih kartica. Kod nas su depoziti simbolične vrijednosti i mogu se položiti u gotovini. Time ne morate imati veliku sumu novca da biste kod nas iznajmili vozilo.

Od nas dobijate potvrdu o iznajmljivanju vozila, tzv.“Vaučer“ koji sadrži sve podatke o vozilu, periodu iznajmljivanja, cijeni i sl. Po završetku perioda iznajmljivanja vozila, predajete nam vaučer i vozilo, a mi vama vraćamo depozit.

 

Cijene za iznajmljivanje vozila u Crnoj Gori

 

Cijene za iznajmljivanje vozila u Crnoj Gori se često mijenjaju tokom ljetnje sezone. Mi smo i ove 2020 godine, izvršili opsežno istraživanje tržišta i dobili precizanu sliku o našoj cijenovnoj konkurentnosti.

Zato, nakon istraživanja osnovano možemo da kažemo da je Terra-Car za većinu cijena, među 3 najpovoljnije rent a car kompanije u Crnoj Gori za 2018. godinu.

U proteklim godinama smo uspijeli da dostignemo poziciju u kojoj imamo jedan od najbogatijih voznih parkova, a pritom vema konkurentne cijene. Štaviše, u skorijoj istoriji poslovanja ne bilježemo kritiku za cijene vozila. Na našoj stranici o utiscima vozača, možete saznati više nezavisnih mišljenja o našoj usluzi.
 

 

 

» Pogledajte ponudu naših vozila, njihove cijene i karakteristike « 

Za nas niste samo broj, već prije svega osoba, vozač, putnik.

 

Zato naša usluga spaja savremeno - mogućnost online rezervacije i pregleda svih informacija o automobilma, cijenama, procedurama, osiguranjima, na samom veb sajtu. Sa druge strane, lični kontakt koji ostvarujemo sa vama je prije svega ljudski. Mi ćemo saslušati vaše potrebe, želje i izaći u susret:

 

Mi iznajmljujemo vozila, ali se bavimo ljudima

 

U pozadini ljubazne i profesionalne usluge stoji naš tim. Ljudi koji ne dozovljavaju da se u našoj agenciji desi da čekate u redu da bi rezervisali auto ili da dobijete ključeve i budete ostavljeni da sami pronađete auto. Mi ne dozvoljavamo da vam budu naplaćene visoke cijene za male štete na automobilu niti uzimamo visok depozit prilikom rezervacije, naprotiv, depozit koji mi uzimamo je simboličan.

Ukoliko imate pitanja na koja ovdije nismo odgovorili, posjetite našu stranicu sa učestalim pitanjim i odgovorima, ili nas kontaktirajte. Terrae tim vam stoji na raspolaganju. 

Želimo vam predivan odmor u Crnoj Gori!