Pozovite nas: +382 69 444 334 +382 67 24 88 99 viberwhatsapp

Terrae-taksi Budva vozila

 

3 kategorije taxi vozila koja ispunjavaju sva očekivanja

 

Imamo 3 kategorije taxi vozila koja zadovoljavaju naše visoke standarde, postavljene sa ciljem da ispune sva vaša očekivanja.

U prvoj kategoriji su Toyota Prius Hybrid modeli za potrebe taxi prevoza u Budvi i transfere od i do aerodroma u Crnoj Gori i regionu. Kompaktna, pouzdana i udobna vozila sa ugrađenim besplatnim WiFi signalom. Štaviše, svojim električnim motorima ova vozila štite prirodu naše zajednice.

U drugoj kategoriji su kombi taxi vozila, Opel Vivaro, Mercedes Viano i Mercedes V klasa. Idealni za prevoz većih grupa u okviru aerodromskih transfera i jednodnevnih ekskurzija koje Terrae-Taxi organizuje. Naročito ističemo Mercedes V klasu, koja je u domenu prevoza manjih grupa broj jedan prevozno sredstvo u svijetu.

Treća kategorija taxi vozila su ona luksuznija, za posebne prilike, poslovne pratnje i slično. U ovoj kategoriji ističemo Mercedes E klasu. Bilo da zahtijevate luksuzan taksi prevoz za sebe ili organizujete prevoz poslovnog partnera ili klijenta. Mercedes E klasa u kombinaciji sa našim profesionalnim vozačem je izbor kojim ćete ostaviti izuzetan utisak.

 

Naši standardi su visoki kada biramo taxi vozilo. Pored toga, jednako nam je bitno ko upravlja vozilom, i zato smo jednako rigorozni u odabiru naših vozača. Rezultat našeg procesa selekcije je pouzdan tim taxi vozača na koje smo ponosni. Upravo su njihova posvećenost i ljubaznost  ono što naši putnici najviše cijene i komentarišu.

Izaberi pametan Taksi

Povoljan, bezbijedan, udoban, ima WiFi, čuva okolinu.