Pozovite nas: +382 69 444 334 +382 67 24 88 99 viberwhatsapp

Rent a car u Budvi

Sjedište naše rent a car agencije je u Budvi. Pored svih atrakcija ovog grada, sigurno planirate obilazak predivnih malih plaža u okolini Budve, romantičnih restorana sa pogledom na more, zatim Boku Kotorsku i dalje. Sve su to idealne destinacije za obilazak autom, a Terrae-car u Budvi vam nudi široku ponudu vozila.

 

Mi smo rent a car agencija u Budvi koju ističu

 

 

Iznajmljivanje vozila u 2 jednostavna koraka

Odabir vozila

Možete odabrati i rezervisati vozilo na dva načina:

  1. Na veb stranici, a mi dostavljamo vozilo na sve lokacije u Crnoj Gori

  2. Lično, u našoj kancelariji u Budvi

 

Iznajmljivanje vozila

Da biste iznajmili vozilo, potrebna su vam samo 3 dokumenta

  1. Pasoš - kao dokaz o vašem državljanstvu i identitetu

  2. Vozačka dozvola - kao potvrda da možete upravljati vozilom

  3. Depozit - kao naše osiguranje za vrijeme perioda iznajmljivanja vozila

Napominjemo da Terrae-Car uzima garantovano najniži iznos depozita u Budvi. Štaviše, kod nas se depozit može ostaviti u gotovini, dakle nema potrebe ni za debitnom karticom.

 

Cijene naših rent a car usluga u Budvi

 

S obzirom da se cijene za iznajmljivanje vozila u Budvi često mijenjaju, ove godine smo odlučili da uradimo istraživanje tržišta i steknemo uvod u našu cijenovnu pristupačnost.

Stoga, možemo odgovorno i sa zadovoljstvom da tvrdimo da smo jedna od 3 najpovoljnije rent a car kompanije, ne samo u Budvi, već u Crnoj Gori, za 2018. godinu.

Iako je naš primarni cilj bio da velik vozni park, bogat raznovrsnim vozilima. Sad smo u prilici i da vozila iz takvog voznog parka ponudimo po veoma konkurentnim cijenama. Mi konstantno unapređujemo našu uslugu, a najbolju ocijenu o nama, našim vozilima, uslovima i osoblju daju naše mušterije. Pogledajte njihove komentare.


 

 

» Pogledajte ponudu naših vozila, njihove cijene i karakteristike «

 


 

Kada je najisplativije iznajmiti auto u Budvi?

 

Ukoliko imate unaprijed određen plan lokacija koje želite posjetiti, jasno je da ćete odmah potražiti auto za iznajmljivanje. Međutim, ukoliko ne dolazite sa planom, savjetujemo da ne iznajmljujete vozilo odmah. Budva kao opština ima preko 30 kilometara dugu obalu, prepunu fantastičnih plaža, restorana i drugih atrakcija koje su idealne za obilazak autom. Ali isto tako postoji i mnogo lokacija u samom gradu koje itekako vrijedi posjetiti, a od vas su udaljene šetnjom od najviše 30 minuta.

 

Možda je za vas Taxi bolja opcija od Rent a Car-a?

 

Nakon što ste posjetili lokacije u Budvi do kojih se može doći pješke, vrijeme je da iznajmite auto? Ne još, mi vam savjetujemo da najprije razmotrite opciju taxi prevoza. Ukoliko ste od onih koji tokom odmora u Budvi žele da posjete plaže Jaz, Bečići i Kamenovo koje se nalaze u blizini Budve, a ne želite da posjećujete udaljene plaže i lokalitete, onda će taxi definitivno biti bolja opcija za vas. Platićete manje, i nećete morati da prolazite proceduru iznajmljivanja vozila i vođenja računa o parkingu, zarad posjete dvije do tri plaže u okolini Budve.

Za vas koji želite da obiđete čitavu budvansku rivijeru ili šire, iznajmljivanje vozila je idealna opcija. Taksijem biste platili više, a pritom ne biste imali slobodu putovanja koju imate autom. Takođe, prevoz autobusom nije poželjna alternativa, iako najjeftinija od svih. U Crnoj Gori, većina autobusa je stara i loše klimatizovana. Dok ljeti temperature mogu dostići i 45 stepeni Celzijusovih.

 

Prije nego iznajmite vozilo u Budvi, agenciji postavite ova 4 pitanja:

 

  1. Koja osiguranja mi nudite i da li se doplaćuju?

  2. Koliki iznos depozita treba da vam platim? (Ove cifre mogu dostići i 1000 Eura)

  3. Koliko je auto staro i kada je posljednji put servisirano?

  4. Da li mi je ograničena kilometraža koju mogu preći tokom perioda iznajmljivanja?

• Podsjećamo da Terrae-Car daje neograničenu kilometražu za sva iznajmljivanja; kompletno osiguranje za vozilo i putnike koje je uključeno u cijenu; depozit koji uzimamo je činjenično najniži u Budvi.

 

Posljednji savjet za iznajmljivanje auta u Budvi je da po mogućnosti, rezervišete unaprijed. Ovaj  savjet dajemo jer je Budva grad sa 10.000 stanovnika koji u ljetnjoj sezoni dobije do 100.000 posjetioca. Zato se često dešava da kapaciteti budu popunjeni, pa se rezervacijom vozila unaprijed osiguravate.


 

Obiđite budvansku rivijeru u kabrioletu!

 

Ukoliko posjetite New York, prosto se morate provozati metroom i legendarnim žutim taksijem da biste doživjeli ovaj grad. Ekvivalent doživljaja u Budvi je vožnja kabrioletom. Ukoliko vam budžet to dozvoljava, predlažemo vam da sa vjetrom u kosi i morskim plavetnilom u perifernom vidu obiđete ljepote naše obale.

 

5 kabrioleta iz našeg voznog parka:

 

 

Ukoliko imate pitanja o našim rent a car uslugama u Budvi na koja nismo ovdje dali odgovor, molimo vas da pogledate našu stranicu sa učestalim pitanjima, ili nas kontaktirajte direktno. Terrae tim je tu za vas.


 

Želimo vam predivan odmor u Budvi!