Pozovite nas: +382 69 444 334 +382 67 24 88 99 viberwhatsapp

Rezervacija taksija u Budvi

Kako pozvati taksi u Budvi?

 

Taxi u Budvi ponekad nije lako dobiti zbog velikih gužvi kakve su, po pravilu, u žiži ljetnje sezone. Takođe, posjetioci grada često zaustave taxi vozilo u prolazu, ne znajući da li se radi o registrovanom prevozniku ili nekome ko radi, popularno rečeno “na divlje”, i naplaćuje enormne iznose na relacije u Budvi i njenoj blizini.

Zato se mi u Terrae-taxi-ju vodimo time da vam omogućimo jednostavan način poziva vozila, doslovce putem svih opcije koje su rapoložive. Uz to, naše cijene su jasno i precizno iskazane čak i ovdje, na našem veb sajtu, kao što možete vidjeti u nastavku. Prije toga, evo kako možete pozvati Terrae-taxi u Budvi.

 

Izaberite bilo koji od 5 načina da pozovete Terrae-taxi u Budvi

 

  1. Viber ili WhatsApp porukom na broj telefona: +382 67 17 88 88

  2. SMS porukom na broj telefona: +382 67 17 88 88

  3. Pozivom na brojeve telefona: 19717 ili +382 67 17 88 88

  4. Pozivom na besplatan broj telefona 080 033 033 (za brojeve iz Crne Gore)

 

Cijena taksija u Budvi

 

Iako cijene taxija znaju biti visoke u svim većim turističkim centrima, ipak, najčešće su istaknuti oni primjeri neregistrovanih taxi vozača koji naplaćuju velike iznose i kod kratkih relacija. Naš cilj je da vam pružimo kvalitet vožnje, jednostavnost dobijanja taxija i povoljne, jasno istaknute cijene, tako da u svakom trenutku znate koliko plaćate i šta dobijate za vaš novac.


Cijena Terrae-Taxi u Budvi:

 

Vansezonska tarifa, od oktobra do maja:

Start……….. 1.00 €

1 km……….. 1.50 €

 

Sezonska tarifa, od maja do oktobra:

Start……….. 1.00 €

1 km……….. 1.80 €

 

Ovo su naše zvanične cijene za usluge lokalnog taxi prevoza u Budvi. Garantovana tarifa za sve putnike, i lokalne stanovnike i turiste.

 

Naše cijene su precizno definisane, a vozila kvalitetna, što i sami možete pogledati na našoj stranici o taxi vozilima. Međutim, imajte u vidu da je usluga taxi prevoza u Budvi veoma neregulisana oblast. Ne postoji minimalna i maksimalna cijena, pa u praksi cijena po kilometru varira od 0.50 Eura do 5.00 Eura po kilometru. Nije regulisana ni starost vozila koje se može koristiti u svrhe taxi prevoza, pa se mogu naći veoma stari primjerci na ulicama. Pored toga, u Budvi ima i oko 100 neregistrovanih taxi prevoznika, koji ne podliježu bilo kakvoj regulaciji.

Ono što postoji od regulacije su boja auta i registarska oznaka. Naime, sva registrovana taxi vozila u Budvi moraju biti bijele boje, a u okviru tablica imati oznaku "TX". Na primjer, registrovani taxi prevoznik će imati tablice BD – TX 001, pri čemu BD označava grad, Budvu, a TX, da je riječ o taxi prevozniku. Ovo je praktičan način raspoznavanja koji je uspostavljen upravo zbog vas, posjetioca Budve.

 

Taxi usluga nije samo kvalitetno vozilo, već i pouzdan vozač

 

Pored toga što su naša vozila Toyota Prius Hybrid modeli, opremljeni besplatnim WiFi signalom za naše putnike, jednako nam je važno da su naši putnici u sigurnim rukama, provjerenih vozača. Naš vozač ne može biti svako, pa smo zato veoma ponosi na naš posebno odabran tim.

Uz kvalitetna vozila, koja niskom emisijom Co2 čuvaju našu zajednicu, a tehnološkim dodacima ispunjavaju potrebe koje do skoro niko nije očekivao u taxiju, postoji nešto što je ljudski kontakt, i mi to ističemo. Za nas, kultura i vještina vozača ne smiju biti zanemareni, štaviše, to je ono što zaokružuje taxi uslugu kakvu mi pružamo još od 2007 godine. Šta naši putnici misli, možete i sami pročitati na našoj stranici o komentarima putnika.


 

Ostale usluge

 

Naša kompanija posluje već 13 godina i danas u našem voznom parku imamo 55 vozila, sa širokom ponudom usluga:

 

 

Za više detalja, prelistajte naš veb sajt ili nas kontaktirajte. Terrae-Taxi vam želim fantastičan odmor i srećan put!

 

 

Vozimo se u Budvi!

Izaberi pametan Taksi

Povoljan, bezbijedan, udoban, ima WiFi, čuva okolinu.

Choose Smarter Taxi

Affordable, Safe, Comfortable, In car WiFi, Eco Friendly