Pozovite nas: +382 69 444 334 +382 67 24 88 99 viberwhatsapp

Aerodrom taksi u Crnoj Gori

Pročitajte jednostavno objašnjenje procedure dočeka i taxi transfera sa aerodroma.

Tokom rezervacije taksija navešćete vaš aerodrom, vrijeme slijetanja i broj leta. Naš vozač će dobiti podatke o vašoj rezervaciji i na vrijeme se naći na aerodromu. Kako biste prepoznali našeg vozača, on će vas čekati kod izlaza iz aerodroma sa vašim imenom napisanim na tabli. Vozač će vam poželiti dobrodošlicu, pomoći vam sa unosom vaših stvari u auto, nakon čega krećete ka željenoj destinaciji.

Tokom vožnje ćete imati besplatan WiFi signal, pa ćete lako moći da stupite u kontakt sa vašom porodicom i prijateljima kao i osobama koje vas očekuju u Crnoj Gori. Tokom rezervacije taksija online, ponudićemo vam više vozila, pa možete odabrati manje vozilo i ostvariti uštedu, ukoliko putujete sami ili u manjm društvu sa malo prtljaga. Ili pak, rezervisati kombi vozilo ukoliko rezervišete taxi za veću grupu.

percent Podsjećamo vas, kod nas uvijek možete pronaći različite popuste za transfere iz Crne Gore do Dubrovnika, ili od Dubrovnika do bilo koje lokacije u Crnoj Gori.
sms Maksimalno smo pojednostavili način na koji možete stupiti u kontant sa nama. Na izboru su vam Viber, WhatsApp, besplatan telefon, email i mobilan aplikacija.
taxi Ukoliko planirate rezervaciju taksija u Crnoj Gori, provozajte se s nama i uživaćete u udobnoj i smirenoj vožnji.

Da biste odabrali druge destinacije kliknite ovdje.

I would like to thank your company and staff for quality services provided. Thank you again, we'll return tou you soon and recomend to friends.
Elena
All perfect! The drivers arrived on time, were attentive and cautious. Thank you very much!
Mariia
It's not the first time that I use your services and I want to say thanks once again for the efficiency and accuracy. Everything was good and we are very glad!
Andrei
prev
next