Pozovite nas: +382 69 444 334 +382 67 24 88 99 viberwhatsapp

O taksiju u Crnoj Gori

Odaberite povoljan i pouzdan taksi u Crnoj Gori

 

 

Naših 13 godina iskustva sa taxi prevozom u Crnoj Gori, bezrezervno i objektivno pretačemo u 5 suštinskih savjeta o tome kako da prepoznate pouzdanog taxi prevoznika od kojeg možete očekivati povoljnu cijenu i udobnu vožnju. Prije toga želimo da znate da su taxi usluge u Crnoj Gori veoma popularne i to iz dva razloga:

 

1) Crna Gora je geografski mala zemlja, praktična za obilazak u cjelosti

2) Crna Gora je turistička zemlja zbog svih svojih prirodnih ljepota: more, plaže, planine, jezera, rijeke, zalivi, kanjoni

 

Otuda, razvile su se usluge taxi prevoza u Crnoj Gori, a kao i u drugim turističkim zemljama, postoje i oni koji, uslovno rečeno, ne posluju prema etičkim standardima kad su cijena i kvalitet u pitanju. Vaš je zadatak da prepoznate taxi prevoznike od kojih možete očekivati vrhunsko iskustvo, a naše je zadovoljstvo da vam u tom izboru pomognemo.

 

 

5 savjeta prilikom korišćenja taxi usluga u Crnoj Gori

 

1. Odaberite taxi unaprijed

 

Savremena tehnologija vam omogućava da se brzo upoznate sa ponudom taxi usluga u Crnoj Gori i prije nego je posjetite. Svaka ozbiljnija kompanija, pa tako i taksi kompanije treba da imaju adekvatan veb sajt. To znači da se vi unaprijed možete upoznati sa uslugom, ali još bitnije, da putem veb sajta možete doći do precizno definisanih cijena. Zato odvojte par minuta, prelistajte veb sajtove, vidite šta vam se nudi i po kojoj cijeni.

 

2. Naglasite ime prilikom rezervacije taksija

 

Ukoliko se nalazite na nekom veoma prometnom mjestu u Crnoj Gori, prilikom rezervacije taksija preporučujemo vam da uvijek naglasite vaše ime i pitate za broj vozila koje vam taxi kompanija šalje. Na jako prometnim mjestima se lako može desiti da neko drugi uđe u vaše vozilo, te ostanete da čekate. Kada vozač zna vaše ime, a vi broj vozila kojim je ono obilježeno, čuvate vašu rezervaciju.

Takođe, nerijetko će neregistrovani taxi vozači pokušati da se predstave kao oni koje ste pozvali. Zato, pilikom poziva pitajte za broj vašeg vozila i sačekajte da se pojavi vozilo sa tim brojem. Tako ćete izbjeći vožnju sa neregistrovanim vozačem po visokoj cijeni.


3. Istaknuta cijena taksija

 

Unutar vozila svakog registrovanog taxi prevoznika u Crnoj Gori, mora postojati istaknuta cijena za start i cijena po jednom kilometru. U suprotnom, ukoliko nema istaknute cijene, sjeli ste u vozilo neregistrovanog taxi prevoznika i rizikujete naplatu visoke cijene. Dakle, cijena mora biti vidno istaknuta.

 

Mi vam savjetujemo da za taxi ne plaćate više od 1€ za start i 1€ po kilometru.

 

4. Pokušaj naplate visoke cijene za taxi prevoz

 

Ukoliko ste zanemarili naše prethodne savjete i sjeli sa neregistrovanim taksistom ili ste obmanuti na drugi način, tako da vozač od vas traži nerazumno velik novac, šta da radite u tom slučaju?

Savjetujemo vam da tražite fiskalni račun. U Crnoj Gori postoji zakon po kojem niste dužni da platite za uslugu ili proizvod za koje niste dobili fiskalni račun. Iskoristite ovo pravo. U slučaju da platite iznos za koji smatrate da nije priličan vašoj relaciji, zapšite tablice vozila i obratite se vašem kontaktu u Crnoj Gori, vlasniku smještaja na primjer, kako biste prijavili slučaj koji se lako definiše usljed podatka o registraciji vozila.

 

5. Vaša procjena

 

Posljednji savjet za odabir taksija u Crnoj Gori je da se služite svojim instinktom. Ukoliko se već niste infomisali, nabavili kontakt provjerenog prevoznika, onda se oslonite na što bolju procjenu.

Postavljanjem ovim pitanja, uz malo kritičkog razmišljanja, suzićete vaš izbor na one sa kojima ćete imati udobnu i pristupačnu vožnju.
 

To su bili naši savjeti za izbor taxi prevoznika u Crnoj Gori. Zasnovani su na našem 11-ogodišnjem iskustvu u pružanju taxi prevoza, rent a car usluga i jednodnevnih taxi eskurzija. Ukoliko imate dodatnih pitanja, posjetite našu FAQ stranicu, ili nas kontaktirajte.


Terrae-Taxi u Crnoj Gori

 

Kada je riječ o taxi uslugama, mi u kompaniji Terrae-Taxi uvijek idemo korak dalje. Želimo da pružimo uslugu koja postavlja standard u ovoj industriji, standard koji ćete zahtijevati i od drugih. Zato su za naše taxi usluge karakteristične:

 

 

Naše sjedište je u Budvi, a naš brend radi na teritoriji cijele Crne Gore sa transferima i do zemalja u regionu. Ukoliko vas interesuje više o taksiju u Budvi, posjetite našu stranicu i saznajte detalje naše usluge kao i cijene. Za vas koji tokom odmora u Crnoj Gori želite da iskoristite jednodnevne izlete, pripremili smo široku ponudu eskurzija za obilazak popularnih lokaliteta Crnoj Gori i u zemljama okruženja. Za vaš dolazak u Crnu Goru posvetili smo posebnu pažnju stranicom koja objašanjva taxi transfere od aerodrom u Tivtu, Podgorici, ali i od Dubrovnika i Tirane. I na kraju, ukoliko želite volan u svoje ruke, naša rent a car usluga pruža jedan od najvećih i najraznovrsnijih voznih parkova u Crnoj Gori sa cijenama koje su u 2018. godini zvanično među 3 najpovoljnije. U slučaju da su sva naša vozila rezervisana, možete pogledati ponudu naših kolega u komapnijama Perfect i Taxi Travel.

 

Za sva pitanja, Terrae tim vam stoji na usluzi.


 

Dobro nam došli u Crnu Goru!

 

 

Izaberi pametan Taksi

Povoljan, bezbijedan, udoban, ima WiFi, čuva okolinu.

Choose Smarter Taxi

Affordable, Safe, Comfortable, In car WiFi, Eco Friendly