Pozovite nas: +382 69 444 334 +382 67 24 88 99 viberwhatsapp

Plaze Blog

Kada govorimo o plazama govorimo o njima kao o zlatu Crne Gore. Taj zlatni pijesak koji je tu nastajao vjekovima - mileniumima, pretrpio nebrojeno vremenski prilika I neprilika, bjesnilo I milovanje morske vode… To zlato za sve nas u Crnoj Gori ima neprocjenjivu vrijednost i ljepotu. Raznovrsnost plaza na toliko malo obalnog prostora je apsolutno nevjerovatna, I to sve od bijelog pijeska u Ulcinju, zlatnog u okolini Budve, sljunka u  Rezevicima, kamena i prirodnih stijena na Lustici I u Boki Kotorskoj.

 

Tokom svog boravka na Crnogorskom primoriju imacete problem da odaberete plaze na kojima cete se kupati, jer ih je nemoguce sve obici, pa ni za mjesec dana. Mozda najvecu ljepotu imaju u toku maja, juna, septembra I oktobra. U tim mjesecima nisu prevelike guzve, a pogotovo na manjim I zavucenijim plazama gdje se moze zadesiti da budete I potpuno sami. U julu I avgustu zamjeramo plaznom mobilijaru koji ih cesto previse prekriva i tako utice na njihovu predivnu prirodnu ljepotu. Ne zaboravimo da u Julu I Avgustu gotovo svakodnevno nailazimo na ekstremno visoke temperature koje vam mogu izazvati velike opekotine I unistiti odmor pa uvijek pozivamo na pozornost. Plaza je mjesto za relaksaciju I uzivanje, a u toku visoke sezone moze biti suprotno tome pa je preporuka odmarati se u hotelu od 11h do 16h. Ukoliko ne volite guzve nesto najljepse sto mozete sebi prirediti je otici na kupanje u zoru, oko 5h ujutru, I uzivati u rajskom izlasku sunca, kristalno cistoj I prozirnoj vodi I tisini (uz blag zvuk talasa) koja ce uciniti da se osjecate da ste jedina osoba na svijetu. A ukoliko ste zaljubljeni par velika preporuka je kasno kupanje tj nakon 20h. Opustite se u plicaku u zalasku sunca u million nijansi crvene, zute, narandzaste I obavezno uz ledeni egzoticni koktel. Odleprsacete u neki novi svijet koji ranije niste iskusili… Nastavite noc na istoj toj plazi I kupajte se do kasnih sati dok se temperature mora I vazduha blago izjednacavaju I ostacete zaljubljeni zauvjek. )

 

Obzirom na veliki broj kilometara plaza koje Crna Gora posjeduje, uvjereni smo da ce I oni najprobirljiviji naci svoje idealno mjesto. Ukoliko zelite besplatno kupanje – naci cete ga u izobilju. Ukoliko zelite zurke I muziku na plazi naci cete mjesta po ugledu na Ibicu. Ukoliko zelite diskreciju naci cete plaze gdje cete biti jedan od rijetkih gostiju. Ukoliko zelite nudisticke plaze – I njih ima u skoro svim gradovima…

 

Predstavicemo vam sve plaze u Crnoj Gori a na vama je da odaberete I javite nam koja je vasa omiljena. Mislimo da ni sa jednom ne mozete pogrijesiti.

I would like to thank your company and staff for quality services provided. Thank you again, we'll return tou you soon and recomend to friends.
Elena
All perfect! The drivers arrived on time, were attentive and cautious. Thank you very much!
Mariia
It's not the first time that I use your services and I want to say thanks once again for the efficiency and accuracy. Everything was good and we are very glad!
Andrei
prev
next